Expositie Terry Voets in Commer-in

Expositie van Terry Voets

Terry tekent en schildert al een tiental jaren en volgde o.a. schildercursussen bij de Volksuniversiteit, Ibis en Ivon Bosch-Eijssen. De laatste jaren krijgt ze schilderles van de Italiaanse kunstschilder Raphael Nikita en heeft ze zich toegelegd op het schilderen met olieverf. Zij heeft inmiddels een heldere en eigen techniek en stijl ontwikkeld. Haar werk is figuratief en haar thema’s zijn veelzijdig.

In de maanden mei en juni is haar werk te zien in Commer-in op de Kerkbrink 6 in Groet.

De opening is op zaterdag 6  mei om 14:00 uur.
Commer -in is gevestigd op de Kerkbrink 6 in Groet en geopend op woensdag, zaterdag – en zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur.
Vrij entree. Commer-in is een activiteit van de Dorpsvereniging Groet.

3 gedachten over “Expositie Terry Voets in Commer-in”

1. Goedemiddag,
    Zondag jongstleden bezocht ik de expositie van Terry Voets in Commer-in. Zij was daar op dat moment zelf ook aanwezig.
    Een deel van haar werk vond ik grote gelijkenis vertonen met dat van Peter Harskamp, op wiens naam ik toen niet kon komen, en vroeg haar of ze bekend was met dit werk wat ze ontkende. Thuisgekomen constateerde ik frappante overeenkomsten.
    (zie http://www.peterharskamp.com/ ) Wellicht interessant haar dit door te geven.

Met vriendelijke groet,
    J.Bakker

2. Vandaag pas zag ik de aankondiging van een reeds afgelopen expositie van Terry Voets. Zij pleegt plagiaat door werk van mij op dilettantistische wijze te kopiëren, zonder mijn naam te vermelden, dus bijvoorbeeld “naar Peter Harskamp”. Deze vorm van plagiaat is bij de wet verboden en kan schadelijk voor mij zijn. Het getoonde werk is naar een schilderij van mij uit 2010. Ik vind dat dit echt niet kan en wil graag dat u dit (aan haar) bekend maakt.
    Met vriendelijke groeten,
    Peter Harskamp

1. Beste heer Harskamp

we gaan het doorgeven aan mevrouw Voets.
      Ik wens u evengoed fijne feestdagen.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline van Veen