Nieuwe expositie in Commer-in van Willie Doorn

Met ingang van zaterdag 14 januari exposeert Willie Doorn in Commer-in, Kerkbrink 6, bij het witte kerkje te Groet. Het exposeren in Commer-in een activiteit van de dorpsvereniging Groet.

Even voorstellen……..
Ik werd in een klein huisje aan de voet van de duinen in Bakkum geboren.
Vanuit de tuin, waar mijn opa bloembollen teelde, liep ik zo via de duinen naar het strand. Inmiddels woon ik alweer lange tijd in Obdam, dichtbij de groene, vlakke polders.
Vanaf mijn kindertijd heb ik dus al een hechte band met de natuur en heb ik oog voor alles wat groeit, bloeit en vliegt.

Mijn passie ligt vooral bij vogels, die vervelen mij nooit.
De naam van mijn blog “Wil naar buiten” slaat op mijn naam Willie en het feit dat ik graag buiten bezig ben. Wat tuinieren, wandelen en fietsen. Meestal heb ik mijn camera bij me, om als ik wat moois zie, dat vast te leggen.
Ik begon in het analoge tijdperk te fotograferen. Dankzij de vele mogelijkheden van de digitale fotoapparatuur kreeg ik de techniek om mooie foto’s te maken steeds meer onder de knie en groeide mijn hobby uit tot een heel plezierig en leerzaam tijdverdrijf.
Het liefst werk ik in de vroege ochtend of tegen de avond, dan is het licht op zijn mooist.
Vogels fotografeer ik meestal op ooghoogte. Dat kan staand, zittend of languit liggend op de grond zijn.

Ik breng mijn foto’s ook onder de aandacht van het publiek. Zo heeft mijn werk al op allerlei  exposities gehangen en komt u mijn foto’s ook tegen in tijdschriften als Noord Hollands Landschap en online platforms van natuurfotografen.
Het zou leuk zijn als u langs komt bij de Commer-in in Groet. 
Elke woensdag- zaterdag- en zondagmiddag expositie in Commer-in. Openingstijden 14:00 uur tot 16:00 uur

Mijn foto’s hangen daar van 14 januari tot 15 maart 2023.
Het thema is “bomen en vogels”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *