Nieuwe Expositie in Commer-in

Ansellla Abbo exposeert van 19 juni tot en met 28 augustus 2024 in de Commer-in aan de Kerkbrink 6 te Groet, bij het witte Kerkje. De expositie is open tijdens de braderie op maandagavond, en elke woensdag, -zaterdag en zondagmiddag van 14,00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Ansella:

In 2008 ben ik in Groet begonnen met schilderen en heb vervolgens les genomen bij Crejat en Ibis. Daarnaast heb ik diverse korte workshops gevolgd waardoor ik nog steeds verder ontwikkel in het schilderen.

Het schilderen biedt mij veel ontspanning. Vanaf het begin zijn mijn onderwerpen en materiaal keuzes erg divers. Ik laat me graag inspireren door taferelen en landschappen o.a. opgedaan tijdens mijn reizen. In mijn schilderijen probeer ik een persoonlijke sfeer tot uitdrukking te brengen d.m.v. sprekende kleuren en structuren.

Soms bestaat de afbeelding uit een zelfgemaakte foto’s die ik op een realistische manier vastleg, soms aan de hand van een thema of laat me leiden door hetgeen er gewoon ontstaat en “borduur” ik daarop verder.

Ik maak gebruik van diverse schilders methodes, zowel met acryl als met olieverf en schildersmaterialen zoals stof, zand, of papier waardoor sommige details nog meer tot zijn recht komen.

Commer-in is geopend op woensdag-, zaterdag en
zondagmiddagen van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *