Nieuwe expositie in Commer-in

Met ingang vanaf zaterdag 2 september exposeert Simon Borst in Commer-in Kerkbrink, 6 bij het witte kerkje in Groet

Het exposeren in Commer-in is een van de activiteiten van de dorpsvereniging Groet.

Groet is voor mij een van de plekken waar ik graag schilder.

Rondom de kerk van Groet, maar ook lekker in de duinen met gezicht op het Commer-in. Olieverf schilderijen plein air gemaakt, de natuur is mijn atelier. Impressionistisch licht abstract kleurrijk werk.

Een aantal schilderijen zijn gemaakt in de buurt van Groet en de kerk.

De natuur is voor mij een eindeloze inspiratiebron. Hollandse molens rondom Alkmaar schilder ik ook graag. Mijn werk was te zien in binnen en buitenland en enkele jaren geleden zelfs in Taiwan en Vietnam.

Geniet van deze expositie en als u vragen heeft hoor ik dat graag.
Vriendelijke groet Simon Borst

Simon exposeert van 2 september tot en met 18 oktober

Commer-in is geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *