Nieuwe Expositie in Commer-in

Vanaf zaterdag 27 januari exposeert Dan van der Veer in Commer-in.

Mijn naam is Dan van der Veer en woonachtig in Groet. Ik ben ooit met schilderen begonnen om mij zelf bezig te houden.
Snel ontdekte ik al dat het een heerlijke manier was om mijn ervaringen en gevoelens in het leven te kunnen verwerken en vast te leggen op doek en acrylverf.
Als een soort dagboek gebruik ik mijn kunst. Sommige schilderijen zijn voor mij zelf extra speciaal.
Periodes van pijn, verdriet, verbinding, liefde en diep geluk allemaal weergegeven in de beelden die ik daarbij zag en voelde. Gecombineerd met mijn diepe interesse voor de natuur en de mystieke kant van het leven geef ik deze ervaringen weer.
Afwisselend met soms onderwerpen die op dat moment interessant vind, dieren of natuur bijvoorbeeld. De laatste tijd neem ik mijn schilderijen een stuk serieuzer en wil ik mijn ervaringen graag delen met de wereld. Ook beschikbaar voor verkoop. Dus ook tijdens deze expositie.

Heel veel kijk en vooral voel plezier.

De expositie is te zien tot en met tot en met 13 maart 2024

Commer-in is geopend op woensdag-, zaterdag- en
zondagmiddagen van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *